Hakkımızda

1994 yılında kurulan Beykoz Vakfı, Beykoz’u insanlara tanıtmak , sanatı geliştirip daha fazla sanatçı yaratmak, sadece beykozlu olan insanların değil tüm insanların ilgisini çekecek etkinlikler ve haberler yapmak,yetişkin ve gençlerin kendilerini en doğru şekilde ifade etmelerini sağlayacak görsel, basılı ve online tüm içerik ihtiyaçlarını karşılıyor.

Beykoz Vakfı, 20 seneyi aşkın hizmet deneyimiyle, hedef kitlelerine etkili şekilde ulaşmanın en temel yollarından birinin doğru, uzmanlaşmış, iletişim stratejilerine paralel içerikler oluşturmak olduğu bilinciyle çalışmalarını sürdürüyor. Son yıllarda gelişen dijital dünyanın artan içerik talebine yönelik olarak online/dijital içerik alanında da önemli hizmetler sunan Beykoz Vakfı bu kapsamda web siteleri içerikleri,Beykoz Life isimli dergisi içerikleri de hazırlıyor.

Yönetim Anlayışımız

Din, dil, ırk, cinsiyet, hiçbir ayrımcılığa girmeden, toplumun tüm kesiminin beklentilerini karşılayarak, eşit imkânlarla insanların güven duygusunu sağlayarak bizden beklenilenleri sunmaktır. Gerek yönetim kurulumuz gerekse Vakıf Başkanı  H.Ali Zengin ve Yönetim kurulu üyelerimiz yapılan yada tasarlanan projeleri en ince ayrıntısına kadar düşünüp ulaşılabilecek tüm insanlara ulaştırmak, bakmak ve görmek arasındaki asıl farkı okuyuculara aktara bilmek ve bütünü koruyarak insan doğru şekilde hizmet sunmaktır. Kaynakları etkin ve verimli kullanmak herkesin istek ve ihtiyaçlarını en etkin biçimde karşılayabilmek adına var olan kaynaklarımızı; doğru bir şekilde, amaç ve hedeflerimizi planlayarak, ölçme ve değerlendirme yöntemleriyle en verimli şekilde kullanmaktır.